Vad krävs för att använda tilldelningskartor? Är min utrustning kompatibel?

För gödsling med de tilldelningskartor som du skapade i Atfarm ska du se till att ha följande:

1. GPS-mottagare
  2. Terminal som kan hantera tilldelningskartor eller
  3. Apple- eller Android-smartphone/surfplatta och vår kostnadsfria Atfarm-mobilapp  som du kan använda som terminal
  4. Spridare som kan ta emot kontrollkommandon om hastighet från din terminal. De flesta nya spridare från varumärken som John Deere, Trimble, Kverneland, Amazone, Sulky, Bogballe, Bredal och Rauch kan hantera varierad spridning.

Kontakta vårt kundtjänstteam och begär en testfil för att kontrollera om din utrustning är kompatibel med varierad spridning. Ange i din förfrågan vilken gödselspridare och terminal du använder. Vi skickar filen och instruktionerna så att du snabbt kan kontrollera kompatibiliteten.

Du kan även kontakta din tekniker, lokala återförsäljare av lantbruksmaskiner eller utrustningstillverkare för att vara säker på att din utrustning är kompatibel med tilldelningskartor.