Hur registrerar jag mig och loggar in på Atfarm?

För att skapa ett kostnadsfritt Atfarm-konto följer du de här stegen:

1. Gå till anmälningssidan här.
  2. Fyll i den information som krävs och ange ett lösenord.
  3. Klicka på ”Registrera dig på Atfarm”.
  4. Ditt Atfarm-konto har skapats.
  5. Nu kan du logga in med din e-postadress och ditt lösenord.
  6.

Du kan nu konfigurera ditt Atfarm-konto. Ha så kul med Atfarm!

Bekräfta din e-postadress!

När kontot har inrättats skickas ett bekräftelsemail för att bekräfta din e-postadress till din inkorg. Klicka på länken ”Bekräfta mitt kontoi e-postmeddelandet för att bekräfta din e-postadress.

Läs här vad du ska göra om du inte hittar verifieringsmeddelandet.